Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4
Dampsagveien 2-4

Fakta : Dampsagveien 2-4

Adresse Dampsagveien 2-4
Antall kvm 419

Inneholder

Kontorarealer på 419 kvm BTA, og er tilpasset helserelatert virksomhet - legekontor med operasjonsrom. Lokalet ligger i byggets 4. etg. - inngang A2. Lokalet inneholder 4 stk. legekontorer/konsultasjonsrom av god størrelse (16-19 kvm), 2 stk operasjonsstuer, oppvåkningsrom/konsultasjonsrom, 2 stk skyllerom (ren/uren sone), ekspedisjon/resepsjon med venterom, personal/møterom med te-kjøkken, 2 stk garderober m/dusj, toaletter og datarom.

Arealene er tilpasset drift av kirurgisk dagklinikk.

Begge operasjonsstuer er tilkoblet eget ventilasjonsanlegg, med Camseal ventiler med HEPA filter beregnet for operasjonssaler / renrom. Det er også tilgang til oksygen og medisink luft i operasjonstuene og oppvåkningsrommet.

Kontorarealet fremstår som lyst, pent og moderne med gode muligheter til å flytte rett inn.

Standard

Lokalene leveres med høy og moderne standard. På gulv er det linoleum, parkett i enkelte rom, malte vegger. Toaletter og garderobearealer er innredet med keramiske fliser på gulv og vegg.

Lokalene ble innredet for legevirksomhet med dagkirurgi årsskiftet 2013/2014, og fremstår som nye.

Bebyggelse

Romerike Helsebygg er et bygg på ca 20.000 kvm med helseaktører av alle slag. Det er et tverrfaglig miljø med korte avstander og et godt samarbeid mellom leietakerne på bygget. Dette er et sted der det er enkelt for leger og andre helsearbeidere å treffe hverandre og utveksle erfaringer på tvers av spesialiteter.

Romerike Helsebygg er spesialtilpasset helsevirksomheter. Hele området, fra kontorer og fellesraealer til parkering og selve plasseringen av bygget er skreddersydd for behovene til helsebedrifter.

Som leietaker gis det tilgang til felles møterom på bygget.

Det er krav om at det kun skal drives helserelatert virksomhet i lokalene.

Beliggenhet

Romerike Helsebygg ligger sentralt plassert i Lillestrøm med meget kort avstand til offentlig kommunikasjon som tog og buss, samt flytog til/fra Oslo Lufthavn - Gardermoen.

Adkomst

Enkel adkomst med både bil og fra nærliggende offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Oppvarming

Oppvarming via fjernvarme. Ventilasjon med kjøling på luft.

Parkering

Parkeringsmulighetene til Romerike Helsebygg er svært gode, både for de ansatte for for brukerne av bygget. Det er parkeringsmuligheter både utendørs og innendørs i byggets p-hus. Alle parkeringsplassene er i umiddelbar nærhet av bygget. Det er et stort antall HC-parkeringsplasser i tilknytning til bygget, både utendørs og innendørs.

Det kan inngås egen avtale med Q-Park AS om leie av p-plass - se www.q-park.no for mer informasjon om priser, osv.

Off. Komm.

Romerike Helsebygg ligger rett ved Lillestrøm bussterminal. Det er i tillegg kort gangavstand til Lillestrøm togstasjon hvor alle lokal- og fjerntog, samt flytoget til og fra Oslo Lufthavn stopper.

Diverse

*heis * vaktmester * ventilasjon * moderne * sentralt * parkering

Kontaktperson

  • Camilla Eriksen Preus

    Camilla Eriksen Preus

    Markedssjef

    +47 95 85 21 84