Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32
Tollbugata 32

Facts : Tollbugata 32

Address Tollbugata 32
No. m2 483

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse483 kvm8a: Kontorareal, Tollbugaten

Inneholder

Det er i dag en etasje ledig - ca 480 kvm i byggets 8.etasje. Lokalene vil fremstå som moderne og nye kontorlokaler som tilpasses leietakers behov og ønsker. Leietaker gis en unik mulighet til å være med på å skreddersy lokalet etter sitt behov. Det er gis også mulighet til å være med på valg av kvaliteter - så som farge på vegger, type gulv, m.m. Sammen med utleiers arkitekt og interiørarkitekt finner man frem til best mulig løsning for leietakeren. Belysning og annet teknisk utstyr tilpasses ny planløsning.

Det tas hensyn til krav til universell utforming i forbindelse med etablering av ny planløsning.

Bebyggelse

Tollbugata 32 ble opprinnelig oppført i 1939 og senere totalrehabilitert i 1992. I senere år er det foretatt innvendige oppgraderinger av de ulike etasjene i bygget. Bygget består av forretningsareal i første etasje, men blir i dag benyttet som kontor. De resterende etasjene er kontorarealer som blir benyttet av ulike aktører, bla. Innovasjon Norge og Matmerk. I byggets kjeller er det lagerarealer, samt noe parkering.

Bygget er kledd med steinplater utvendig samt polerte/rustfrie stålplater på hjørner og rundt enkelte vinduer.

Beliggenhet

Tollbugata 32 er en sentral hjørneeiendom øverst i Kvadraturen med nær beliggenhet til Stortinget. Bygget har fasade mot Tollbugata, Akersgata og Nedre Vollgate. Det er kort avstand til alt av offentlig kommunikasjon, som T-bane, trikk, buss og ferger. Det er en rekke ulike servicetilbud i nærområdet - et mangfold av serveringssteder og ulike forretninger ligger en kort spasertur unna.

Adkomst

Det er kun få minutters gange til Stortinget T-banestasjon, og det er holdeplass for buss rett utenfor bygget. Det er også kort avstand til bytrikk og Flybyss.

Parkering

Det er noe gateparkering i Nedre Vollgate og Akersgata, samt en del offentlig parkering i området rundt Akershus Festning. Der er det også etablert et stort antall el- bilparkeringsplasser med mulighet for lading.

Det er noen innendørs parkeringshus i nærområdet - se www.europark.no og www.qpark.no for mer informasjon om beliggenhet og leie av p-plass hos de ulike aktørene.

Eiendomme har eget, avlåst rom for sykkelparkering, og det etableres garderoberom med dusj hos hver enkelt leietaker.

Diverse

* heis * vaktmester * ventilasjon * sykkelparkering * offentlig kommunikasjon

Contact person

  • Camilla Eriksen Preus

    Camilla Eriksen Preus

    Marketing Manager

    +47 95 85 21 84