Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57
Lønningsveien 57

Facts : Lønningsveien 57

Address Lønningsveien 57
No. m2 500

Arealspesifikasjon

kvm/antEtgBeskrivelse500 kvm1a: Kontorareal, Kontor

Adkomst

Expo-bygget er første kontorbygg under oppføring i Bergen Business Park, og er beliggende kun få meter fra Bybanestopp, og terminalbygget på Bergen Lufthavn.

Beliggenhet

Bergen Business Park er et nytt spennende kontormiljø med det lille ekstra. Strategisk beliggenhet ved siden av flyplassen sammen med stor grad av ulike type service fasiliteter vil gi leietaker en effektiv og innovativ hverdag. Gjennom moderne arkitektur, og med svært god eksponering vil Expo-bygget være sterkt identitetsskapende. Noen få skritt over torget ligger Comfort Hotel Bergen Airport der hotellets hyggelige restaurant fungerer som kantine for Expo-byggets leietakere, og der hotellets møteromavdeling gir ekstra kapasitet ved behov.

Bebyggelse

Næringsparken vil inneholde fleksible kontorbygg med stor valgfrihet for den enkelte leietaker. Rundt parkens sentrale torg bygger utleier moderne kontorer, hotell med konferansefasiliteter, spisesteder og forretninger hvor Expobygget ferdigstilles 01.12.19. Besøk byggets hjemmeside på www.bergenbusinesspark.no.

Inneholder

Expobyggets torgplan utvikles med fokus på møte mellom mennesker. Her kan du finne arbeidsplasser i co-working-stasjoner, mulighet for et raskt møte og en kaffekopp i byggets utvidede "airport-lounge", eller du kan ha lengre møter og konferanser i møteromsavdelingen. Bergen Business Park er en ny og innovativ næringspark, ved vestlandets største trafikknutepunkt med 2 minutters tørrskodd gange fra Expo-Bygget til flyplassterminalen, bybane og annen kollektiv transport. Eneste bygg i Bergen som tilbyr sentrum på 20 min, Oslo på 50 min, København på 90 min, og London på 120 min.

Deler av bygget er planlagt til kontorhotell og co-workingarealer samt møteroms- og konferansefasiliteter for opptil 100 personer. Øvrige deler av bygget inneholder lyse og effektive kontorarealer, hver på ca. 1.000 kvm. Etasjene kan deles opp mellom to eller flere leietakere, og skreddersys etter den enkelte leietakers behov. Expobygget skal tilby pulserende miljø, innovative løsninger, og skreddersydde lokaler for leietakerne. Fortell oss hvordan dere ønsker morgendagens kontorer, så finner vi de gode løsningene sammen.

Standard

Expobygget oppføres med høy standard og miljøvennlig moderne arkitektur hvor hele prosjektet utvikles i tråd med styringsverktøyet BREEAM Communities. Expo-bygget prosjekteres for å oppnå karakteren BREEAM Excellent med forventet energiklasse A. Utleier tilbyr fleksible og arealeffektive planløsninger som egner seg for en eller flere brukere pr plan. Sirkulasjon og kjerner er lagt på en slik måte at det sikrer mest mulig fleksibilitet for møblering av arbeidsarealer og samtidig sikrer best mulige kvaliteter i arbeidssonene.

Parkering

Det etableres garasjeanlegg for bil med ladepunkter for el-bil i Expo-byggets underetasje med direkte adkomst til kontorene. Det samme gjelder innendørs sykkelparkering med fullt garderobeanlegg, og tørkerom.

Visning

Bergen Business Park tilbyr det lille ekstra ! Ta kontakt med oss så finner vi gode løsningene sammen.

Diverse

Aircondition, Alarm, Bredbåndstilknytning, Garasje/P-plass, Heis, Kantine

Contact person

  • Bård Løvaas

    Bård Løvaas

    Marketing Manager - Projects

    +47 90 09 02 08