Linstow AS

Linstow AS er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Selskapet eier, utvikler og forvalter eiendom innen ulike segmenter både i Norge og i utlandet.

Linstow har en sentral eierrolle i flere store utviklingsprosjekter. I dag eier og forvalter Linstow eiendommer innen flere eiendomssegmenter, blant annet forvalter selskapet kontor-, helse, kjøpesenter-, hotell og parkeringseiendommer. Selskapet har en stor del av sine aktiviteter i utlandet. I Baltikum er Linstow en stor aktør innen hotel- og kjøpesentermarkedet.

Radisson Sonya Hotel St. Petersburg
Aker Brygge

Selskapet

Selskapet, slik det fremstår i dag, er et resultat av en fusjon mellom Linstow Eiendom AS og Nydalens Compagnie ASA i 1998. Linstow AS er heleid av Awilhelmsen AS, som kjøpte selskapet og tok det av børs i 1999. Awilhelmsen AS er et familieeid investeringsselskap, hvor Linstow AS er et av flere virksomhetsområder. www.awilhelmsen.no

Linstow har pr. 31.12.2016 totalt 1 200 ansatte. Hovedkontoret, med 22 ansatte, ligger på Tjuvholmen i Oslo. Linstow er et selskap i vekst og ser betydelige forretningsmuligheter i dagens marked. Selskapet er i startfasen på flere interessante prosjekter.

Priser

 • Ibsenkvartalet:

  Arkitektfirmaet Gunnarsjaa+Kolstad fikk Houens fonds diplom i 2000 (den høyeste utmerkelsen som utdeles i Norge av Kulturdepartementet)
 • Jægers Brygge:

  Bergen kommunes arkitekturpris
  Betongelementsprisen
 • Dunas Douradas:

  Best Delopment Europe, Bloomberg 2010, Word Travel Award 2012
 • Statoil bygget på Fornebu:

  WAN Award 2012
 • ESPA Riga:

  Conde Nast Traveler Spa Award 2012 – Best Day Spa Overseas
 • OSU:

  Cityprisen 2013
 • OSU:

  Bygget "The Carve" har fått hederlig omtale i klassen "Mixed-use Architecture" i forbindelse med European Property Awards i London. I tillegg har MAD-bygget fått tildelt "Iconic-Award" av det tyske designrådet "Der Rat für Formgebung" 2014
 • ÜLEMISTE:

  Tildelt prisen for "den største utvidelse av shopping sentre" i Europa av ICSC Global Award i 2016

 

 

 

 

 

 

 

Ibsenkvartalet
OperaKvarteret